پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۸ تیر ۱۳۹۱، ۱۴:۵۲

طلوع گرد:

ارتقای فرهنگ دینی اصلاح جامعه را در پی دارد

ارتقای فرهنگ دینی اصلاح جامعه را در پی دارد

سنقر و کلیایی - خبرگزاری مهر: رئیس عقیدتی سیاسی نیروی انتظامی استان کرمانشاه گفت: ارتقای فرهنگ دینی اصلاح جامعه را در پی خواهد داشت.

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت‌الاسلام مصطفی طلوع گرد امروز در آیین تودیع و معارفه رئیس عقیدتی سیاسی نیروی انتظامی شهرستان سنقر و کلیایی انجام فرایض دینی و مراجعه به قرآن کریم و کتب دینی در ایام مختلف به خصوص در ماه‌های شعبان و رمضان را برای ارتقای سطح فرهنگ دینی و اعتقادی و اصلاح خانواده وجامعه مورد تاکید قرار داد.

وی از پرسنل نیروی انتظامی شهرستان سنقر و کلیایی که شبانه روز در راستای برقراری نظم و امنیت مردم تلاش می‌کنند، قدردانی کرد.

فتاحی، فرمانده انتظامی سنقر و کلیایی نیز گفت: پرسنل انتظامی این شهرستان به منویات مقام معظم رهبری در خصوص پلیس متدین در خدمت مردم متدین جامه عمل پوشانیده‌اند و شبانه روز برای ارائه خدمت صادقانه در خدمت مردم هستند.

در این مراسم که با حضور فرماندار شهرستان برگزار شد از زحمات حجت‌الاسلام سجاد نوری قدردانی و حجت‌الاسلام عباس خسروی پور به سمت رئیس عقیدتی سیاسی انتظامی سنقر و کلیایی منصوب شد.

کد خبر 1637371

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha